vineri, 31 decembrie 2010

Daca mai e cineva care nu voia Mei Tai...

... încă o variantă :D

Momentan doar materialele.








Sfatul meu dezinteresat :))) e să vă hotărâţi repede şi să îmi daţi de ştire pe mail. Adică să nu aşteptaţi să apară pe site, momentan am multe în lucru şi o să dureze mult şi bine până apare ceva gata pe site. Nu mai zic de o paturica la care ma tot gandesc de cand le-am terminat pe ultimele doua :)


Vor fi la fel ca cele lesin de ieri, adica panou, nu toată faţa.

Daca vreţi ambele feţe cu panou (să zicem una cu pisici şi una cu autobuze), preţul e 220 lei. Un singur panou si o faţă uni - 180. Toate instrucţiunile vin pe mail.

Acum mă duc să le pun pe site şi vă mai las o data poza cu celelalte leşin :)


joi, 30 decembrie 2010

Yeah baby

Ce e mai tare decat un marsupiu? Si mai comod. Si infinit mai cool :))) Da, da, Mei-tai-ul :)

Deci da, ramâne. De fapt nu că rămâne, că e absolut demenţial. De fapt sunt mai multe, şi nu-s de luat ci de dat :)) dar who's counting :)))

12 bucăţi.
3 imprimeuri: biciclete, elicoptere, autobuze
4 culori de fiecare.

Mor încet la fiecare.





Momentan primele doua:

Bicicletele pe mov

Biciclete_mov_02


Si elicopterele pe verde

Elicoptere-verzi_02

Scuzati pozele, e tot ce am reusit in dimineata asta, pe site cand apuc :)


P.S. Am material pentru maxim 2 din fiecare. Ca sa nu imi faceţi scandal după :)

P.P.S Poza cu toate

miercuri, 29 decembrie 2010

Va prezint Familia Flacaruie

Dacă aveţi copii ceva mai mari, sigur îl ştiţi pe Flăcăruie/Flamo. Nu stiu de ce, dar nu reuşesc sa gasesc o poza cu el.

Oricum, cu sau fara el, va pezint restul familiei Flăcăruie.

Cel mic
in postura de copil cuminte

Flamo the son playing nice

la joaca cu prietenul cel mai bun (cine se-aseamana se aduna :D)
Flamo and his best friend, the woven wrap

căţărat pe te-miri-unde
Flamo the son tring to get to dad

Are 80 x 80 cm şi a fost trimis pe Breslo (am vrut să scot maginea roşie dar m-am răzgândit, e foarte de treabă aşa :)


Flacaruie tatăl e doar un pic mai sobru
Flamo the dad dead tired

bine, asta dacă-l vezi aşa...liniştit...
dacă îl vezi pe unde se caţără şi ce face...îţi dai seama de unde a luat cel mic zvăpăiala...
Flamo the dad climbing the tree

Are 100 x 100 cm şi a plecat şi el după ăla micu pe Breslo.

Next...mei-tai-uile :D

marți, 28 decembrie 2010

Pana una-alta

Am pus paturicile pe Breslo.

Nu-şi au locul pe sling.ro, nu pot sta cu ele la nesfârşit pe blog, siteul e departe de a fi gata. Pană una-alta, stau pe breslo.

Si daca nu cumva sunteti super rapizi si cititi postul asta pana m-am trezit eu bine, gasiti linkul in coloana din dreapta.

In oarecum aceeasi ordine de idei, lucrez la doua paturici noi si la... ta-na-na-na...mei-tai-urile noi si lesin :D

Prima e Flacaruie cel mic

Flamo the kid

aseara i-am pus marginea rosie si...
Flamo the kid

sa zicem doar ca am noroc ca Alex e cel cu desfacutul :)) Adică nu. Probabil galben sau potocaliu, roşu nu.

A doua e Flăcăruie tatăl :D
Flamo - the dad

Ştiu, am luat-o razna cu portocaliul ăsta dar îmi place de mor. Vă anunţ când sunt gata :)

vineri, 24 decembrie 2010

Multumesc

Cred ca am mai scris un post cu titlul ăsta dar nu prea conteaza, şi ideea e aceeaşi :)

Vă mulţumesc mult pentru toate comentariile, vă mulţumesc penru gândurile bune, vă mulţumesc pentru neaşteptatele cadouri de Crăciun şi vă doresc săbători cât mai liniştite, aproape de cei care contează cu adevărat.

Ne auzim, cel mai probabil, anul viitor.

marți, 21 decembrie 2010

Buna dimineata, Modestooo!

Din Monsters vs Aliens.
Sau, cum i se mai spune in cercuri inalte pe FB, Susaaaaan :))



Astazi mei-tai-ul merge la Ioana. Ioana, mail te rog.
(daca nu ma inseala memoria, tot la o Ioana a mers si data trecuta :) )


Va multumesc mult pentru mesaje si pentru urari. M-am mai gandit un pic si... am decis ca 29 de 3 ori e bine, ramane. Plus ca pot sa castig 2 ani sa ma obisnuiesc cu 31. Ma rog, sau a raman la 29. Hai ca ma mai gandesc :D

duminică, 19 decembrie 2010

O reducere, o paturica, un mei-tai


Mâine e zi de sărbătoare pentru mine. 2 ani de blog şi 30 cu totul. (Tot nu-mi vine să cred că am scris prima oară pe blog de ziua mea. Nu ştiu ce-o fi fost în capul meu :) )
Si pentru că se zice că e mai ferice să dai decât să primeşti (îmi rezerv dreptul să revin asupra afirmaţiei după ce văd ce primesc :D), prestăm următoarele:

* de azi şi până după Crăciun (26 dec inclusiv) absolut tot ce se află în stoc pe site are 20% reducere.
* fiecare comandă în aceeaşi perioadă primeşte surpriza bună de purtat pe piele. Adică o lotiune de corp solidă, făcuta de Alexandra după gustul şi asemănarea mea. Nu, asta nu înseamnă că e de doua ori mai mare decât o lotiune clasică :D, ci doar că are un pic mai multe ingrediente decât foloseşte ea de obicei, pentru că eu adoooooor portocalele. Deci şi loţiunea miroase bine de tot, a portocale. Partea proastă e că dacă mai vreţi, nu mai aveţi de unde lua la fel, aceste loţiuni sunt făcute numai şi numai pentru mine. Mu-ha-ha!
* cele mai 'de Craciun' slinguri, adică Vest, au 40% reducere.

*cu un comentariu la acest post (in care specificati ca v-ar tenta mei-tai-ul) azi si maine. puteti primi un cadou de... hmm... cred ca de anul nou ( pentru că cei de la Urgent-curier au anuntat ca, din cauza condiilor meteo, e posibil ca livrarile sa se faca in 48h sau chiar mai mult in unele zone), un mei tai 'din ăla'. Ştiţi voi, ăla de fiţe. Care e bun pentru copilaşi ceva mai mici, cam până într-un an - un an jumate, în funcţie de dimensiuni. Ale copilului :)




Acum că am terminat cu purtătoarele (bine, vă mai spun că în vreo doua săptămâni o să vină o serie de mei-tai-uri...cum să zic eu...leşin? aoleu? TDF? cam pe acolo :))), să trecem la treburi şi mai simpatice.

Bine, s-ar putea să nu fie la fel de simpatice ca până acum din cauza preţului (mi-am dat seama că dacă la slinguri am un motiv foarte bun să încerc să ţin preturile cât mai mici, păturicile chiar sunt departe de a fi un 'must', aşa că pot să îndrăznesc să nu mai fiu plătită ca un mic chinez pentru ele :D) , dar sunt în continuare una mai demenţială ca alta. Şi m-am hotărât să le pun pe breslo, până reuşesc să aranjez poartă-mă.ro, dar parcă n-aş face-o tot de ziua mea, aşa că mai durează puţin.

Deci :D

Chatreuse
e numele nuanţei de verde dominant.

IMG_6676 (Large)

IMG_6686 (Large)

Chartreuse

Are 90 x 120 cm, poate să fie şi verde, poate să fie şi roz, depinde cum vrei să o vezi.
Are o grămdă de materiale de designer, plus un set de buline de Ikea pe care le ador. Dosul e tot de la Ikea, un material cu flori foarte mari care imi place la nebunie si e incredibil de moale.

Costă 210 lei.
______________________________________________

Evergreen
cu numele tot după culoarea dominanta.

IMG_6695 (Large)



IMG_6708 (Large)

Evergreen



Tot 90 x 120 şi aceeaşi poveste cu fetiţa şi băieţelul, în funcţie de necesităţi :) Anne Kelle, Monaluna, Laurie Wisbrun, Robert Kaufman, Amy Butler, Amy Schimler. Dementiali toti si toate materialele! Dosul si pretul, la fel ca la Chartreuse.
______________________________________________

Momo
e numele paturicii dar si al designerului care a scos acum mai putin de o luna colectia It's a Hoot, pentru Moda. Maro-ul e Kona Chocolate, de Robert Kaufman.


Chocolate Momo 03

Chocolate Momo quilt

Are ceva mai mult de 75 x 100 cm.
Dosul e verde si cu un rand de patratele din aceeasi colectie.

Costa 180 de lei.

vineri, 17 decembrie 2010

Socoteala de-acasa nu se potriveste cu ninsoarea din targ

Planuisem pentru azi niste poze dementiale, cu niste, evident, paturici, la fel de evident dementiale si ele. Si mai planuisem un post cum ca verdele e noul alb. Pentru ca, vedeti voi, de cand am descoperit ca balotul meu de Kona alb e pe terminate, mi-am luat inima in dinti sa incerc si altceva si-mi place de mor.

Una la mana, ninge, deci poze afara nu. A doua la mana, ninge, cum sa zici ca verde e noul alb cand toata lumea asteapta zapada cu sufletul la gura si chiar a venit? E mai mult decat evident ca alb e noul verde.

Deci, schimbam complet. Nu stiu cu ce, ca n-am nici o idee. Asa ca va las cu doua- trei poze de pofta si, cand ma loveste inspiratia, vin si cu restul.

IMG_6676 (Large)

IMG_6686 (Large)

IMG_6695 (Large)

IMG_6698 (Large)

Va spun doar ca sunt de 90 x 120, foarte mari dupa gusturile mele.

IMG_6720 (Large)

marți, 14 decembrie 2010

Mamelor din lumea-ntreaga :)

Dar mai ales mamelor care stau acasa cu cei mici. Casnice, cum s-ar zice. Si care mi se pareau tare nefericite atunci cand eram tanara. Nu ca le vedeam cu ochi rai, doar ca ma gandeam ca trebuie sa fie foarte trist sa stai numai acasa. Eh, eram tanara, am zis... Si nu stiam cata fericire poate incapea intr-o casa cu copii. Si nici cum n-o sa-mi vina sa schimb asta pentru nimic in lume.

Si apoi e pentru mamele care lucreaza acasa. Care renunta la un strop din fericirea aia de a fi 100% cu copilul, dar care sunt vazute ceva mai implinite decat primele. Si mai putin implinite decat femeile de cariera, evident.


Am mers la jobul clasic, de la 10 la 19, 6 zile pe saptamana.
Am stat acasa cu copilul.
Am lucrat acasa.
Am trecut si prin cu si prin fara copil. Si, daca ar fi sa aleg, as spune ca cea mai frumoasa perioada a fost cea in care am fost casnica. Adica am stat acasa, cu copilul. Si n-a fost cea mai frumoasa pentru ca am frecat menta si am stat pe banii barbatului sau ai statului [stati un pic sa lesin de ras ... gata) ci pentru ca atunci am vazut prima oara ce inseamna sa fii fericit. Ce inseamna sa te trezesti razand si sa te culci la fel. Pentru ca am avut un om mic langa mine care sa ma invete ceea ce conteaza cu adevarat in viata.


Revenind la titlu.
Asadar, mamelor din lumea-ntreaga, pentru ca sunt superwomen, si mamelor care stau/lucreaza acasa, pentru ca sunt supermoms, cum ar veni un fel de supersuperwomen :), le dedic o paturica :))). Nu stiu daca e mai rau decat a dedica o melodie :))) sau nu, inca nu ma hotarasc, dar asta nu ma opreste sa va prezint paturica de supermom :)



supermom quilt 05

E facuta din materialele pe care mi l-am comandat ca si cadou de ziua mea. Si pe care cu greu m-am indurat sa le impart in trei, cat sa fie trei mame fericite, nu doar eu :). Evident, de a mea nu m-am apucat, ca doar n-am timp.

Are 110 x 140 (uriasa dupa standardele mele), e perfecta ca si lap quilt, adica taman buna de cuibarit sub ea pe canapea cat vezi un Wall-e, Monsters vs Aliens sau Hoodwinked, sau cat iti bei cafeaua dimineata (sau cacao cu lapte :) ).
Are mult Kona alb- R. Kaufman (am reusit sa termin un balot :(((( ), bulinele Ta dot de la Michael Miller pe gri si bleu, Metro kitchen si Metro cafee de la Kaufman si, preferate mele, Sew Happy de la Monaluna pentru Kaufman. Adica cele cu ate si masini de cusut :D.

Costa 290 lei, fara transport.
Mai las doua poze cu materialele, sa nu ziceti ca nu v-am aratat :)

supermom quilt 06

supermom quilt 07

vineri, 10 decembrie 2010

Lumea e mica. Si frumoasa

Mi-am propus de ceva timp sa nu mai scriu lucruri nasoale pe blog. Cand lipsesc ceva mai mult sa stiti ca e din cauza ca n-am mai reusit sa vad lucrurile frumoase din jurul meu.

Dupa ce vineri am cunoscut absolut intamplator o mamica deosebita cu care am avut cea mai relaxanta discutie ever cu un necunoscut, in week-end am reusit sa termin doua paturici facute special pentru doi frati dulci, care acum se bucura (la propriu :) ) de ele.

Sis- custom quilt

Bro custom quilt 01

M-am mobilizat sa mai fac cateva poze la doua paturici terminate de ceva timp, un pic altfel decat am facut pana acum. [Singura paturica cu care d a acceptat sa se mai acopere ocazional in primii 3 ani jumate, a fost una din polar. Mi-as fi dorit mult sa incerc un polar din bambus, ceva mai natural decat cel din poliester, insa n-am avut noroc.] Sunt superincantata de ele, sunt aoleu de moi (cum zice d) , foarte usoare si, evident, pufoase :). Sunt la a 3a tura de poze la ele si tot nu reusesc sa le fac sa iasa mai aproape de realitate.


improvisional quilting

e poza in care culorile au iesit cel mai aproape de realitate, paturica e acum terminata.
are 80 x 85 cm,
e incredibil de usoara (polar subtire si bumbac subtire, ce sa vrei mai mult:) )
e facuta din Kona si Moda solids, are cateva girafe (laurie wisbrun) intr-un colt (cel care nu se vede :)) ) si cateva pasarele pe la mijloc (amy shimler)
costa 100 de lei.

pillow quilt
A doua paturica are si perna inclusa. Adica partea verde e mult mai groasa decat restul, exact ca o pernuta. D nu a putut sa rateze momentul sa se aseze un pic in leagan :))

IMG_6571 (Small)

Are 65 x 95 cm, o combinatie intre Kona, Amy Butler si Moda.
Pe dos are, evident, polar.
Costa 130 lei. Si e su-per-ba! Promit :)

fleece backing


Acestea fiind zise, va poftesc la ceva bun de la Irina. Îţi multumesc, Irina!

yum

miercuri, 8 decembrie 2010

Buna dimineata, Eliza


Ai un mei-tai de la Dani, îţi trimit telefonul ei pe mail :)

marți, 7 decembrie 2010

Ceva bun - Multumesc Dani

He, he, fetele babei, stiti voi cum totul se intoarce? Iaca cum a venit timpul sa se intoarca si de bine. Cum ne-cum, tot pentru voi :D

Dani (care nu are blog/site, deci nu pot sa va pun link) a castigat acum aproape un an, un mei-tai de-al meu. Tot pe blog, sincer imi e tare greu sa caut in arhiva, asa ca ori va amintiti ori ma credeti pe cuvant.

Ei bine, problema cu Dani e ca e pe gustul meu :)). Adica e mult mai incantata de sling decat de mei-tai. Si cum sta degeaba in dulap a zis ca ar fi mai bine pentru el, si sigur si pentru un bebe, daca l-ar da mai departe. I-am propus sa il vanda, dar a zis ca nu, daca ea l-a primit fara bani, tot asa ar vrea sa mearga mai departe. Ceea ce imi confirma inca o data ca am cunoscut o gramada de oameni extraordinari in ultimii ani.

Asadar, mei-tai-ul este asta:


E grosut, de iarna, si merge excelent pentru mamicile care nu sunt foarte micute pentru ca are bretelele late si groase.

Dani il trimite prin ce vreti voi, curier sau posta, singura conditie e sa suportati voi costurile de transport. Mei-tai-ul e in stare foarte buna, a fost incercat de cateva ori.

Voi alege la intamplare un comentariu din cele pe care le lasati la postarea asta. Fie cu random, fie cu d :).

Multumesc, Dani!

P.S. Se iau in calcul comentariile primite pana la ora 12 in noaptea asta.

luni, 6 decembrie 2010

Duminica in familie (cu multe paturici noi)


Nu stiu cum e la alţii, dar la noi duminica in familie inseamna mai multi oameni pe paturica :). Unul care trage la masina, unul care calca, doi care pun ace de siguranta ... Asa ca, per total, a fost un week-end foarte productiv.

Momentan vă prezint
  • Prinţesa. Şi nu, nu prinţesa din gama portocala, mercedesa ş.a. :))) Una cu o poveste lungă şi foarte frumoasă pe care o să v-o povestesc odată şi-odată.


E măricică, are 100 x 120 cm, are materiale dintr-o colecţie la care visam demult - Mingle de Monaluna pentru Robert Kaufman (care nu se mai fac şi după care am cautat de-am căpiat). Toate sunt superbe! E matlasată un pic altfel decât obişnuiesc, căteva din dungi sunt ondulate pentru că voiam să se potrivească cu dosul, alt material cu o poveste . Costa 190 de lei.

  • Doua păturici pentru al căror nume nu am nici cea mai vagă idee :) Amandouă sunt mici, extrem de subţiri şi uşoare, perfecte pentru un bebe mic mic. Au 70 x 70 cm şi culorile din poze sunt relative :)

Am zis foarte foarte subtiri si foarte foarte usoare? A, da, am zis :))

Costa 100 lei fiecare. Si cand apuc, o sa pun mai multe poze.


Va multumesc mult pentru urările de ziua lui d, pregatisem un post pentru asta dar iese super plângăcios. Deci mai încolo.

P.S. Prima si ultima s-au dus, updatez si in dreapta cand am timp

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Cadoul meu de Mos Nicolae

Pana luni inclusiv
20% reducere la slingurile reglabile Vest şi Est.






Plus, pentru toate comenzile in aceeasi perioada, ceva mic si bun de purtat pe piele. Surpriza :)

joi, 2 decembrie 2010

Daca sunteti din Cluj...

Week-endul acesta Olivia e la Targul verde (de care tot povesteste innebunita :) ) cu o gramada de produse de-ale ei dar si cu cateva slinguri. Daca vreti sa le vedeti pe viu, asta ar fi un moment bun, nu ma vad ajungand prin Cluj in viitorul apropiat :).





Acum ma scuzaţi, merg să mă pregătesc de ziua copilului (uau, patru ani!), ne mai auzim pe luni.

miercuri, 1 decembrie 2010

Decembrie


Planuisem pentru azi un post despre cat de mult iubesc luna asta. Cu ziua lui d, ziua mea, Craciun, brad, multe zile libere, mult stat cu cei dragi si, cel putin in visele mele, multa zapada. De care n-am mai vazut din plin in decembrie de nu mai stiu cand dar oricum nu conteaza, eu sper :).

Si mai planuisem sa va povestesc cum am pregatit ceva super pentru cei care vor comanda in perioada sarbatorilor, de unul din moşi. Ceva bun bun bun, care, cel putin teoretic, ramane surpriza. Zic teoretic pentru ca nu cred ca o sa pot eu sa tin un secret :)


Numai ca pe cand ma pregateam sa vin pe blog plina de veselie, am descoperit ca absolut totul afara e îngheţat. Nu ma deranjeaza gardul inghetat, masa si scaunele pe care le-am uitat afara şi care acum sunt acoperite de un start generos de gheaţă şi ţurturi, plasele de tantari îngheţate şi nici macar treptele de la intrare sau întreaga curte care acum e un topogan imens. Mai dar mi-a fost asa o mila de iarba :(

Absolut fiecare firicel de iarbă e îmbrăcat în gheaţă. Mi-e tare tare milă de ea. Bine că nu am flori în curte că până acum eram cu siguranţă plânsă.



Si nu stiu cum dar tot cu inima stransa am ramas dupa ce ieri şi azi am împachetat 5 paturici.

Dacă nu l-aţi văzut încă pe proprietarul TDF-ului :) treceţi neapărat pe la Sabina.




Rosa şi-a găsit o pernuţă şi pleacă şi ea zilele ăstea.



Până la sfârşitul săptamânii înca 3 păturici vor ajunge la căsuţele lor. Iar eu ma bucur si mi se rupe inima pentru fiecare din ele.

Bun, revenind. Lăsăm paturicile, uităm de îngheţ şi ne concentrăm pe diacritice.
Iubesc luna asta.
Promit bunatati cu miros de sarbatori.
Promit cateva oferte leşin :) la slinguri
Promit ceva de dat, cel puţin o dată luna asta.
Şi promit că de ziua lui d şi a mea nu ma voi atinge de net. Am zis!